Så ökar du dina vinstchanser när du spelar bingo online

bingo bonus vinnare

Bingo är så klart precis som alla andra hasardspel ett tur spel men man kan dock ändå se till att öka vinstchanserna lite och här tänkte vi gå igenom ett par saker som du kan använda dig utav när du ska spela bingo på nätet.

Räkna ut sannolikheten för vinst

Det allra smartaste draget en duktig bingo spelare gör är att räkna ut sannolikheten för vinst genon att hålla reda på hur många medspelare han/hon har. Om du tex köper en bricka och du har 9 medspelare som också har köpt en bricka var så är din vinstchans 10% eller hur? Med andra ord kan du enkelt räkna ut att om dina medspelare köper 1 bricka var och du köper 9 brickor är din chans att vinna betydligt större.

Håll koll på antal medspelare

Det är också viktigt att hålla koll på antalet medspelare. Om bingorummet tex har för få spelare betyder det att potten inte kommer att vara enormt stor om det inte finns en progressiv jackpott att vinna och om det å andra sidan finns för många spelare så betyder det att dina vinstchanser minskar. Det gäller alltså att prova sig fram här och hitta ett läge med rätt antal spelare för att både ha en hög vinstchans samt kunna vinna en större pott.

Välj rätt bingorum och rätt brickor

Att välja gratis bingo rum som det finns en del utav vid vissa klockslag i vissa bingorum är skoj och man har inget att förlora men förmodligen kommer dessa rum att vara fullpackade vilket betyder att dina vinstchanser blir väldigt små. Istället bör du hellre välja ett bingorum med lagom många spelare och köpa brickor till ett högre brickpris eftersom du vet att det kommer att ligga mer i potten i dessa bingorum.

Utnyttja en bingo bonus

Sist men inte minst så är ju det absolut bästa sättet att öka vinstchanserna på att motta en bingo bonus. Dom flesta bingosajterna har för det mesta minst en bonus om dagen som du kan utnyttja v något slag. Dock är det ibland inte i formen bonuspengar men om du vill öka vinstchanserna med mer pengar att spela med kan du alltid prova en ny bingohall eller bingo leverantör och utnyttja deras bingo bonus som ges till nya kunder.